Slider

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Spectaculair Hotel Jakarta op punt van Java-eiland

Jakarta Hotel, Amsterdam

Op de punt van het Amsterdamse Java Eiland verrijst momenteel Hotel Jakarta. De locatie is uniek, het hotel zelf is in meerdere opzichten ook uitzonderlijk. Het wordt volledig klimaatneutraal, er komt een subtropische tuin in het hart, de volledig transparante plint is straks publiekstoegankelijk en de meeste hotelkamers zijn houten prefab modules.

Artikel →

Hotel met uitzicht op Schotse Hooglanders

Bastion Hotel, Waalre

Met twaalf verdiepingen is het nieuwe Bastion hotel in Waalre de hoogste vestiging van de keten. De overkragende dakranden en het zwevende metselwerk geven een zekere allure aan het gebouw. In amper negen maanden tijd wist bouwbedrijf Hurks dit project te realiseren.

Artikel →
 
Onze partners

Filmtheater transparant naar de omgeving

Focus Filmtheater, Arnhem

Aan het Audrey Hepburnplein (voorheen Kerkplein) in Arnhem wordt een geheel nieuw filmhuis gebouwd. Het Focus Filmtheater wordt een mooie trekpleister voor de binnenstad en vervangt het oude theater op de Korenmarkt. Dat oude filmhuis was te klein geworden en uitbreiding op de bestaande locatie was niet mogelijk. De realisatie van de nieuwbouw is is in handen van BINX Smartility uit Groenlo.

Artikel →

150-Jarig Amstel Hotel in volle glorie hersteld

Restauratie Amstel Hotel, Amsterdam

Het Amstel Hotel is niet het grootste, maar wel een van de meest luxueuze en het meest iconische hotel van Amsterdam en waarschijnlijk ook van heel Nederland. Beroemdheden als Keizerin Elizabeth van Oostenrijk (Sissy), Prinses Caroline van Monaco, Audrey Hepburn, de Rolling Stones, U2, Rihanna en de Clintons logeerden er, net als vele andere beroemdheden en royals.

Artikel →
 
Recente magazines
augustus 2019
cover Industriebouw, editie 0, augustus 2019
Onze adverteerders