Vacature

Work4Media
Bijdorpplein 41
2992 LG Barendrecht

Postbus 215
2990 AE Barendrecht

Tel +31 (0) 85 111 7890
Fax +31 (0) 85 111 7891

info@work4media.nl
www.work4media.nl

 

Work4Media is per direct op zoek naar:  

Freelance accountmanager

 

 Wie zijn wij?

Work4Media is een jonge ambitieuze uitgeversorganisatie binnen de bouwsector en o.a. bekend van het vakblad Industriebouw. Onze vakbladen en medewerkers staan voor vernieuwing in de bouw, lezersbeleving en het delen van kennis, dit doen we inmiddels al 6 jaar vanuit ons kantoor in Barendrecht.

Wat wij zoeken:

Wij groeien snel en mede voor ons nieuwe vakblad Sport & Leisurebouw zoeken wij gemotiveerde en ambitieuze freelance accountmanagers die het een uitdaging vinden om vanuit huis deelnemers te werven binnen de bouwwereld. Ben jij een telefonisch verkoper in hart en nieren en wil jij bijdrage aan onze groei en ambities? Met jouw commerciële en ondernemende houding leg je nieuwe contacten en bouw je een relatiebestand op binnen onze organisatie.

Wat je meebrengt:

Jij ziet in elke gesprek verkoopkansen, bent ambitieus en weet de klant te boeien door middel van jouw uitstekende communicatievaardigheden. Naast passie voor verkopen heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau met aantoonbare verkoopervaring (met name telefonische acquisitie). Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schift.

Dit bieden we jou!

We staan open voor jouw ideeën en geven je veel vrijheid, ook voor het indelen van je eigen tijd. Ook krijg je een vaste telefoon om vanuit huis zelf acquisitie te kunnen plegen (in huis internet is een vereiste). Alle mogelijke verkooptools. Hoge provisie vergoeding bij verkochte opdrachten. Onze ervaren verkopers helpen je ook graag met het verder ontwikkelen van jouw skills.

Wil je meer informatie over deze interessante en uitdagende functie? Neem dan contact met ons op via pschaap@work4media.nl of telefonisch 085-1117890

 

www.work4media.nl

 

Recente magazines
augustus 2019
cover Industriebouw, editie 0, augustus 2019