Voor bedrijven

Kosteloos uw magazine laten maken

 

Hoe doen we dat?

Wij gaan voor u aan de slag, nemen contact op met uw partners en leveranciers binnen uw zakelijk netwerk. Wij gaan deze partijen uitnodigen om te participeren in uw magazine. Dit kan met een advertorial of advertentie. Dit gaat volledig op vertrouwelijke basis zonder gedwongen te worden te moeten participeren.

Onze werkwijze is helder, is er geen behoefte te participeren met uw magazine door uw zakelijke partners of bedrijven uit uw netwerk dan kunt u zelf beslissen om het project/magazine te annuleren of op een andere manier doorgang te laten vinden. Mocht u het magazine annuleren dan zijn er voor u geen kosten verbonden aan het gehele voortraject, of beter gezegd no cure, no pay!

 

Corporate magazines
Uiteraard bent u meer dan trots op uw organisatie, dit om bijvoorbeeld om uw diensten of uw producten. Graag brengt u dit op een exclusief manier mooi extra mooi onder de aandacht bij uw huidige klanten en eventueel toekomstige klanten. Online is leuk maar het is nog steeds gebleken dat een eigen magazine of promotie boek in je handen te hebben het beter doet dan een spammail!

 

Jubileummagazines
Een jubileum is een meer dan bijzonder moment en een meer dan belangrijke mijlpaal voor uw bedrijf. Dit mag best groots worden bellicht. Een jubileumuitgave van uw organisatie met een mooie documentatie en opsomming van de historie in een mooi boek of magazine is natuurlijk het mooiste geschenk wat u zou kunnen aanbieden aan uw personeel en natuurlijk om toe te sturen aan uw zakelijk netwerk.

 

Openingsmagazines
Uw bedrijf opent op een nieuwe locatie of u verbouwt van top tot teen. Een uitgelezen moment om uw bedrijf in de spotlight te zetten met een openingsmagazine. Naast bovenstaande magazines hebben wij ook ruime ervaring in het vervaardigen van andere magazines, denk aan journalistieke magazines, nieuwsbrieven, jaarboeken en leveranciersmagazines.

 

De voordelen

Uw magazine vertelt op informatieve wijze over uw bedrijf, team, product en klanten.
Het versterkt uw imago en draagt bij aan de binding met uw klanten en daarmee het salesresultaat.

Het magazine zal uw netwerk en dat van partners en leveranciers, activeren en versterken door hun deelname.

Een magazine geeft uw team het podium dat zij verdienen.

 

           Het magazine kost u geen geld en geen tijd.

           Met 2500 exemplaren in print en een online versie is uw bereik grenzeloos.

 


 

Hoe gaan wij te werk?

Adviesgesprek
Wij komen bij u langs om nader kennis met elkaar te maken. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Waarom wilt u een magazine? Wat wilt u met het magazine bereiken? Samen met u bekijken wij hoe uw magazine de communicatiemix naar uw (potentiële) klanten versterkt. Hierna wordt u voorgesteld aan onze Traffic Manager. Zij zal alle vervolgstappen initiëren en coördineren.

 

Magazine in de maak
Als we de inhoud van uw magazine hebben afgestemd, worden de interviews en fotoshoot met u ingepland door onze tekstschrijver en fotograaf. Zodra alle verhalen zijn gemaakt en de foto’s zijn geschoten gaat onze vormgever aan de slag met een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw huisstijl. Nadat u het ontwerp heeft geaccordeerd ontvangt u binnen twee weken uw 2750 magazines, evenals een digitale versie.

 

Netwerk activeren
Het raamwerk van uw magazine staat. Wij gaan aan de slag om uw netwerk te activeren. Met een persoonlijke brief nodigen wij namens u, uw partners en leveranciers uit om in uw magazine te participeren met een advertorial of advertentie. Hierdoor kunnen wij uw magazine kosteloos realiseren. Als er genoeg advertenties/ advertorials worden afgenomen gaan we met de inhoud van uw magazine aan de slag.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze adviseur:

Cock Penning

Tel +31 (0)85 1117890
cpenning@work4media.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze adverteerders